Foto og oppskrift fra Tine
Hvem lar seg ikke friste av disse lekre minibløtkakene? Som variasjon til den tradisjonelle bløtkaken, kan du prøve denne oppskriften på minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og vil friske opp ethvert kakebord.
- 1 ferdig sukkerbrød eller hjemmebakt (se tipsfelt for oppskrift)
- ½ dl TineMelk Lett til dynking
- 3 dl TINE Kremfløte
- 1 pakke Piano Vaniljekrem
- 500 g friske bær , for eksempel bringebær, blåbær og jordbær
- 50 g mørk sjokolade
Hva synes dere om disse?
Del sukkerbrødet i to, og dynk hver bunn med melk. Stikk ut små kakebunner med et glass.
Pisk kremfløten. Fyll kakene med vaniljekrem, krem og bær.
Vi har mange fine serveringsfat, disse stjerneformete synes vi hadde passet perfekt til servering av minibløtkakene, eller noe annet godt.
Du finner dem HER.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Vi setter stor pris på alle kommentarer og leser hver eneste en. :-)