3. april 2014

Stor nyhet!

Da har vi gode nyheter til alle Mille Moi vennene våre! 
Nå kan vi endelig ønske velkommen til nettbutikken vår! Her finner dere til enhver tid hele kolleksjonen vår!
Klikk HER for å komme til nettbutikken, som er åpen for alle!
Hilsen Mille Moi-jentene!
Mille Moi er et livsstilmerke, som selges gjennom mange herlige interiørbutikker rundt i Norge. Gå inn på bloggen vår eller nettsiden millemoi.no og se på forhandlere, hvis du lurer på hvor du kan finne Mille Moi i næreheten av der du bor! Gjennom mange reiser hentes inspirasjon og ideer til nye produkter og design, og vi er i konstant utvikling! Hjemmet er viktig, også det vi omgir oss med! Det skal bety noe og fortelle litt om oss. Her skal man kunne slappe av og ”bare være” - kunne kose seg alene og, eller med familie og venner. Mille Moi vil gi sine kunder en opplevelse av "det gode liv”. Kolleksjonene skal være en nytelse både for kropp og sjel…
Mille Moi sine kolleksjoner er klassiske med basisfargene natur, hvit, grå og beige samt noen kompletterende farger for de forskjellige sesongene... Vi kaller det for hvilepuls farger.
Hos Mille Moi finner du lekre puter, store linduker, gardiner, dekkebrikker, herlige serviser og servietter. Samt et enormt uvalg av lykter, rotting, servietter, fyrstikker og mange andre flotte interiørartikler. Vi har også fantastiske Loveseats og Chaiselounger.
Koppeserie består av minijumbo, Jumbo mugs og mange typer tallerkener. Både frokost-, lunsj- og middagstallerkener – runde og hjerteformede, i tillegg til salatboller.
Velkommen til Mille Moi sin fantastiske verden...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og leser hver eneste en. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...